Onsdag

Godmorgon vänner!

Till min besvikelse låg det inga roliga saker i brevlådan varken i måndags eller igår, men jag håller tummarna på idag :-) What else? Hm.. spenderat de senaste dagarna med min älskling♥ Jobbigt dock att vi bor så "långt" ifrån varandra, inte direkt att man bara kan ta en liten promenad dit, tyvärr.

Ska alledes strax föna håret sen gå ut och spana in brevlådan! Hatar sommarjobbare på posten dock.. vi får alltid posten 10.30 i vanliga fall, men nu kan de dröja ända till 15.00! Irriterande! Kan man inte ska man inte. Jobb sen klockan 12.. snart är äntligen dessa veckor slut :-) Semester! Längtar!

Hoppas ni får en bra dag,
peace out!♥

Snygga naglar

Ända sen jag var liten har jag tycket det varit roligt att måla naglarna och hålla på, och något som naturen skänkte mig så var det naturligt starka snygga naglar! (eller kanske mamma jag ska tacka? *s*) Men sen runt 12 års åldern började jag med alla möjliga sporter etc och hade i princip alltid samma nerklippta tråkiga naglar. Några år senare och några nerlagda sporter senare orkade jag inte göra något, fick även för mig att folk skulle uppfatta mig som "fjollig" och ytlig om jag la ner tid på det.
Hur som helst, på senaste åren har jag "hittat tillbaka" till de där och nu förtiden bryr jag mig som sagt inte, jag gör det jag känner för :-) Nu har jag dock gått och suktat efter långa fina naglar med fransk manikyr länge, men så fort ja får längd på dom så lyckas alltid en eller två naglar gå av! Så nu gav jag upp. För första gången i mitt liv ger jag mig in på lösnaglar!

Köpte ett gel-kit från depend, och så här blev resultatet!

Jag är faktiskt nöjd för att vara första gången! Visst, ser ju inte lika perfekt ut som när man gör på salong, men nog blev det bra allt :-) Svårt var det inte heller, gäller bara att ha tid och tålamod om man inte är van att hålla på med sina naglar. Knappt en timme gick hela processen på! Haft dom i några dagar nu, sitter fortfarande fast och ser lika fina ut :-) Passade även på att blinga till ringfingernageln lite dagen till ära.

Perfekt sysselsättning om man behöver fördriva någon timme! Dessutom finns det ju så mycket man kan göra efteråt med dom om man känner för det :-) Jag tycker verkligen fräscha händer/naglar piggar upp helheten!

150:- på t ex Åhlens

Gosh..

Längesen jag skrev något nu! Sjukt mycket som hänt sen mars vill jag lova, även om det inte är såå längesen.
Främsta anledningen till att jag inte uppdaterat är att nångång där i mitten av mars började jag må så extremt dåligt - psykiskt! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till.. allt gick neråt, precis allt! Var på flera samtal med skolan eftersom min psykiskt dåliga hälsa bidrog till extremt mycket frånvaro. Men varken mentorn, rektorn eller kuratorn kunde komma på någon bättre lösning än för mig att ta en paus från allt vad skola heter. Och jag kunde inte annat än hålla med, men samtidigt ville jag inte ge upp!
Vad skulle alla andra tro? Vad skulle alla andra tycka?
Efter ungefär en månads tänktetid insåg jag att om jag ska må bra, måste jag göra det som gynnar mig bäst.
Jag hoppade av, och lättnaden har aldrig varit större! På vägen hem från skolan efter jag hade skrivit på papprerna om omflyttning(till IV tills sommarlovet) så var det som om något inom mig sken upp! Kunde inte låta bli att gå och le i solskenet, allt var perfekt, aldrig känt mig så fri!
Och så fortsatte det i veckor! Började sakta men säkert komma ur depressionen. Började göra saker jag inte innan vågat, konfronterade människor jag inte tidigare haft mod till, stod för mina åsikter och vågade vara mig själv!

I nuläget ser det lite annorlunda ut än vad de gjorde i början av detta år.
Jag sa upp kontakten med "my love" efter en och annan konfrontation och "bråk", senast midsommar pratade vi ut lite och som det ser ut idag är vi bekanta. Inte mer än så! Och det är jag oerhört nöjd över, även fast det tog ett tag för mig att komma över honom. Hur som helst, i samma veva träffade jag en mycket speciell person som fick mig att börja tro på att människor behöver inte vara svin! Jag har dock varit väldigt reserverad även fast vi har umgåts vääldigt mycket. Men nu känner jag att jag kan våga öppna mig igen och låta känslorna få göra sitt. Och det ser bra ut :-) Pirrar i magen sådär igen och jag tror jag ärligt kan säga att jag är kär.

Sen så var det ju de här med mitt mål inför sommaren, som inte alls höll. Men faktiskt så är jag inte bitter alls! Jag har lärt mig så mycket om mig själv detta halvår och det betyder så oerhört mycket! Så NU när allt lugnat sig, sommarjobbet börjar gå mot sitt slut, så känner jag att nu, NU, är det en bra tid att återuppta allt jag la på hyllan där i början av våren. Nu är jag redo :-)
Och på tal om redo så tror jag minsann att de kan tänkas ligga lite effe + koffein i brevlådan idag ;-) 

Hur som helst! Ser att det är några st ändå som besökt regelbundet, och hoppas att ni fortsätter nu när jag hittat tillbaka, för jag kommer iaf dra igång detta riktigt nu :-) Nu när jag äntligen tagit itu med det som bekymrat mig mest i livet! Allt är möjligt mina vänner!

Idag är första dagen av resten av mitt liv!
Så nu sätter jag upp ett mål till Jul. The way to perfection!

RSS 2.0